top of page

zo 13 aug

|

Sesoon

Ashtanga yoga basics workshop

Nathalie van SimplYoga leert je tjdens deze workshop kennismaken met Ashtanga yoga, een dynamische vorm van Yoga met vaste reeks. Je neemt tijdens de les een gevarieerd aantal houdingen aan, staande houdingen, zittende houdingen en afsluithoudingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ashtanga yoga basics workshop
Ashtanga yoga basics workshop

Tijd en locatie

13 aug 2023, 11:00 – 12:30

Sesoon, Alsembergsesteenweg 540, 1653 Beersel, België

Over het evenement

Ashtanga is een dynamische vorm van Yoga met vaste reeks. Je neemt tijdens de les een gevarieerd aantal houdingen aan, staande houdingen, zittende houdingen en afsluithoudingen. Na elke houding beweeg je door naar de volgende houding. De (Vinyasas) of transities tussen de houdingen zorgen ervoor dat je lichaam voldoende warm wordt en blijft. Op fysiek niveau bouw je zowel kracht als flexibiliteit op en werk je aan je uithoudingsvermogen. Dankzij deze les leer je de grenzen van je eigen lichaam beter kennen en verleg je ze ook stap voor stap. Zweten hoort bij de les. De docent volgt elke leerling nauwkeurig op.

About

Nathalie, een ervaren Ashtanga yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Rishikesh, Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Inmiddels heeft ze al een aantal Yoga docenten certificaten op zak maar het is vooral de ervaring met ruim 15 jaar yogabeweging die haar tot een volwaardig Yogadocent heeft gebracht. Tot op vandaag blijft ze zich bijscholen in verschillende Yoga stijlen. Ze deelt haar passie met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.

Deel dit evenement

bottom of page