top of page
Aroma Wierook

Spiritueel coach

Isabelle Verheyen

Bio

Isabelle.jpg

Ik ben Isabelle Verheyen en jaren al gepassioneerd in zelfontwikkeling en welzijn.

 

Het is allemaal begonnen op een speciale manier. Ik heb mij op mijn 35ste  moeten voorbereiden op het levenseinde. Er was een kans dat het voor mij zou stoppen. Dat was de grote start, het begin van heel wat ervaringen, ontdekkingen en lessen.

Bleek dat ik op een zeker moment klaar was voor het spirituele en de mediumniteit. Maar sommige twijfels bleven aanwezig. Ik had nood aan rationaliteit, nood aan wetenschappelijke bewijzen en onderzoekingen. Dat heb ik allemaal gevonden want wie zoekt, die vindt en dan kon ik verder.

 

Wat ik nu doe is mensen helpen op verschillende alternatieve manieren. 

Als spirituele coach en medium werk ik vaak met orakels, we doen een lezing en dan komt informatie.  Er zijn elke keer verschillende interpretaties. De persoon voor mij beslist dan welke de juiste is.

 

Verder gebruik ik soms tarotkaarten en mijn pendel.

 

Ik help ook in geval van spirituele verschijnselen; huizen die niet verkocht geraken, kinderen die op hun kamer "rare" dingen meemaken, rouwprocessen, connecties met zielen,...

 

En ten slotte, zorg ik ook voor de animatie in een rusthuis. Het is een eer om senioren te mogen begeleiden, ze tot het lachen brengen en met hen zoveel te mogen delen.

Aanbod

Aroma Wierook

Workshops spiritualiteit

bottom of page