top of page

Yogateacher

Kristina Vermeir

Bio

Jaren geleden werd ik zonder enige verwachting aangetrokken tot yoga, en het uitoefenen ervan leidde tot diepgaande zelfrealisaties. Yoga heeft me niet alleen de fysieke houdingen geleerd, maar heeft me ook zelfbewuster gemaakt, zowel van mijn lichaam als van mijn innerlijke zelf. De uitdagingen in het leven transformeerden tot mijn meest waardevolle leraren op dit pad van zelfontdekking.

Mijn passie voor het bestuderen van de harmonie tussen lichaam en geest heeft me naar diverse uithoeken van de wereld gebracht, waaronder India, Thailand, Maleisië, Turkije en de majestueuze Himalaya.

 

Mijn Power Yoga-sessies zijn een uitnodiging om niet alleen fysieke kracht te ontwikkelen, maar ook innerlijke balans te vinden. Elke sessie is een ontdekkingsreis waarin we energie laten stromen door krachtige houdingen en gerichte ademhaling.

 

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan mijn yogasessies op donderdagavond  en samen de transformerende kracht van Power Yoga te ervaren. Laten we streven naar eenheid van lichaam en geest in een holistische benadering van welzijn en persoonlijke groei.

 

Namaste,

Kristina

Kristina.jpg

Telefoon

0492 52 47 92

E-mail

Abonneer je

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page