top of page

Persoonlijke ontwikkeling

Time management (NL - FR - ENG)

Lijkt het alsof je de hele tijd achter de feiten aanloopt of brandjes blust? Kom je regelmatig thuis met het gevoel dat je de hele dag bezig geweest bent maar niets gedaan hebt, …?  Wil je komaf maken met dit gevoel van machteloosheid? Of wil je gewoon nog efficiënter aan de slag? Zet je dan nu aan het stuur van je tijdsbeheer en herover de controle!
 
Tijdens deze praktijkgerichte en interactieve training reikt de trainer je technieken aan om efficiënter te werken. Je leert de juiste prioriteiten te stellen in je werk. Je ontdekt hoe je meer opbrengst uit je tijd haalt door beter te plannen en rekening te houden met risico’s. Je leert de kunst van proactief handelen en omgaan met verandering en “nee” te zeggen als je tijdsbeheer dat vereist.


Je programma
* Analyse van je tijdsbeheer: hoe is je huidig tijdsbeheer (AS IS) en wat wil je veranderen (TO BE)?
*  Aan de slag voor een efficiënter tijdsbeheer:
o prioriteitenmanagement
o het bepalen van mijn doel
o het maken van een goede planning:
*  het plan
* de verandering
* de risico's
* "nee" zeggen
De trainees gaan naar huis met hun “persoonlijk ontwikkelingsplan”.


Doelgroep
Deze training richt zich tot iedereen die zich soms overweldigd voelt door de enorme werkdruk en over concrete handvaten wil beschikken om zijn productiviteit en die van zijn organisatie te verhogen.

 

Trainer

Erika Dooms

POSITIVE INTELLIGENCE (NL - ENG)

Wat als je zicht kreeg op wat je tegenhield om je volle potentieel waar te maken? Het model van positieve intelligentie dat werd ontwikkeld door Shirzad Chamine biedt daartoe een unieke kans. Vanuit verschillende takken van de wetenschap toonde Shirzad aan dat we allemaal een aantal saboteurs hebben die ons afremmen om ons volle potentieel waar te
maken. We reiken tools aan om deze saboteurs te verminderen en om een ander deel van onze hersenen te activeren die ons helpt om op een andere manier met onszelf en anderen om te gaan.

Trainer

Tomas Folen

ENNEAGRAM (NL - ENG)

Maak kennis met het enneagram. Het enneagram is een fascinerende tool die je inzicht heeft in een aantal basisdynamieken van je persoonlijkheid. In de werksituatie maakt het je duidelijk waar je valkuilen en kansen liggen.
Bovendien liggen in het enneagram ook sleutels verscholen voor het ontwikkelen van je eigen leiderschapsstijl, voor betere communicatie, voor conflicthantering én voor persoonlijke ontwikkeling.

Trainer

Tomas Folen

bottom of page