top of page

zo 28 apr

|

Halle

Flow Strong lentewandeling in en rond natuurgebied Berendries in halle en lembeek op 28 april (gratis)

Een ochtendwandeling van 1,5 uur met Yoga & Qigong in de natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Flow Strong lentewandeling in en rond natuurgebied Berendries in halle en lembeek op 28 april (gratis)
Flow Strong lentewandeling in en rond natuurgebied Berendries in halle en lembeek op 28 april (gratis)

Tijd en locatie

28 apr 2024, 08:30 – 10:15

Halle, Broek, 1500 Halle, België

Over het evenement

De natuur herleeft in de  lente. Tijd dus om samen op pad te gaan en te ontdekken welke mooie  plekjes in de omgeving Halle openbloeien. 

Samen genieten we van  de  bloemen en planten die hun mooiste kleuren tonen en de dieren die terug naar  buiten komen.

Deze keer maken we een stevige wandeling in en rond het natuurgebied Berenries in Halle en Lembeek.

Afspraak op de kleine parking naast de parking van de 'oude Lidl' op de Nijvelsesteenweg  en schuin  tegenover de apotheker Rummens Christophe (Nijvelsesteenweg  415).

Indien  er geen plaats is op de parking in 't Broek mag je   uitzonderlijk op de parking van apotheek Rummens zetten (niet op de 3  gereserveerde plaatsen met nummerplaten!)

We vertrekken stipt om  8.30, zo kunnen we de ochtendrust beleven en ervaren hoe de natuur  langzaam wakker wordt en de zon met haar eerste stralen de velden  verlicht en opwarmt.

Kom 15 min op voorhand zodat we tijdig en in  alle rust kunnen vertrekken.

De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren waarvan een  deel in stilte. Het eerste half uur zullen we even stevig doorstappen om  op te warmen - indien het weer het toelaat doen we onderweg een aantal  yoga en/of Qigonghoudingen. De wandeling verloopt niet alleen op  verharde wegen en dus niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een  matige conditie is vereist.

Voor deze wandeling hoef je geen matje mee te brengen en de deelname is gratis. Voorzie wandelschoenen en aangepaste kledij.

We vragen om je in te schrijven om een idee te  hebben van het aantal deelnemers en indien nodig je te kunnen  verwittigen van last minute wijzigingen. Het aantal deelnemers wordt  beperkt tot 20.

Deze wandeling is een mooi moment om te verbinden  met gelijkgestemden. Kom je alleen of met een partner, vriend(in),  broer, zus, familielid...iedereen die kan genieten van een mooie  wandeling in de natuur is welkom.

Deze wandeling is niet bedoeld om met honden of  kinderen te doen zodat iedereen en jij zelf de rust en ontspanning  optimaal kan ervaren.

Aangezien de wandelingen snel vol zitten is het nu  ook mogelijk om je int e schrijven op de wachtlijst zodat je een  berichtje krijgt als er een plaatsje vrij komt.

De wandeling gebeurt onder begeleiding van Eva Mosselmans, natuurcoach en yogateacher.

Deel dit evenement

bottom of page