top of page

zo 17 mrt

|

Sesoon

Menopauze workshop & healthy lunch

Deze workshop is een combinatie van hormoonyoga en een interactieve workshop waar je alles leert over de menopauze en hoe je hormonen met natuurlijke planten en kruiden in balans te brengen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Menopauze workshop & healthy lunch
Menopauze workshop & healthy lunch

Tijd en locatie

17 mrt 2024, 09:30 – 14:00

Sesoon, Alsembergsesteenweg 540, 1653 Beersel, België

Over het evenement

Wil je ook graag meer weten over hoe je in balans kan blijven tijdens je menopauze?

Of  je nu in de pre-menopauze zit, volop in de 'vapeurs' fase zit of je wil gewoon graag meer info over hoe je je voorbereid op de menopauze en hoe je  tijdens de menopauze in balans kan blijven  - deze workshop geeft jou en  je lichaam enerzijds een hormonale reset en anderzijds krijg je een  aantal interessante weetjes, bereidingen, eenvoudige en natuurlijke  tools om thuis toe te passen.

In een eerste deel leer je specifieke yogahoudingen om je homonale balans te bevorderen.

Vervolgens  verdiepen we ons tijdens een interactieve workshop  in een aantal natuurlijke hulpmiddelen, planten en kruiden  die hormoongerelateerde klachten verminderen.  Je zal kunnen experimenteren, proeven en ervaringen delen.

Begeleiding door Eva Mosselmans van Flow Strong, yogateacher, natuurcoach en loslaatcoachen Tinneke De Smet, bezielster van HerboraDIX, herboriste, kruidenverwerker en auteur van boeken zoals oa '9 natuurlijke maanden' en 'Taraxacum officinale' (De Paardebloem) met uitgebreide kennis gerelateerd aan de overgang.

Aansluitend is er een gezonde lunch voorzien zodat we verder kunnen verbinden en resterende vragen kunnen beantwoorden

Deel dit evenement

bottom of page