top of page

vr 01 dec

|

Sesoon

Ontdek je Human Design type

Wat is human design en hoe kom je meer te weten over jouw type?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontdek je Human Design type
Ontdek je Human Design type

Tijd en locatie

01 dec 2023 19:30 – 21:30

Sesoon, Alsembergsesteenweg 540, 1653 Beersel, België

Over het evenement

Human Design is een systeem dat elementen combineert van astrologie,  de I Tjing, het chakrasysteem, de Kabbala en de genetica om inzicht te  bieden in je innerlijke aard, je manieren om beslissingen te nemen en je  levenspad. Het maakt gebruik van je geboortedatum, -plaats en -uur en  helpt je om jezelf beter te begrijpen en te gaan leven in  overeenstemming met wie jij bent, met jouw blauwdruk.

Het kennen van jouw eigen Human Design helpt je om te omarmen wat  jou uniek maakt en tegelijkertijd biedt het inzicht in de  conditioneringen die jou beperken. Human Design is nooit een excuus om  iets niet te kunnen of te doen, integendeel, het helpt jou om net de weg  te kunnen bewandelen die jij daarvoor nodig hebt.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basis van de Human Design:

  • de verschillende types met elk hun eigen strategie
  • de verschillende autoriteiten met de bijhorende manieren om beslissingen te nemen

We vertrekken vanuit ieders eigen Human Design. Daarvoor heb je  enkel je geboorteplaats, -datum en -uur nodig. Je exacte geboorte-uur  kan je opvragen bij de stad/gemeente waar je geboren bent of waar je nu  woont. De workshop is naast informatief ook interactief en praktisch,  zodat je naar huis gaat met nieuwe inzichten en een praktische leidraad  om jouw mooiste leven te gaan leven.

Bij de inschrijving wordt gevraagd om je geboortegegevens door te  geven. Kan je deze niet volledig achterhalen, neem dan even contact op  met tine@spread-your-wings.be.

Deel dit evenement

bottom of page