top of page

zo 03 mrt

|

Hallerbos parking 5

Winterwandeling in het Hallerbos 3 maart 2024 (gratis)

Een ochtendwandeling van 1,5 uur met gelijkgestemden in het Hallerbos.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Winterwandeling in het Hallerbos 3 maart 2024 (gratis)
Winterwandeling in het Hallerbos 3 maart 2024 (gratis)

Tijd en locatie

03 mrt 2024, 08:30 – 10:00

Hallerbos parking 5, 1500 Halle, België

Over het evenement

Elk seizoen heeft zijn charme en wat is er zaliger dan in de winter,  lekker warm aangekleed, een stevige wandeling te maken met  gelijkgestemden in het Hallerbos en nadien te genieten van een warm  theetje.

We vertrekken om 8.30 's morgens op parking 5 aan 't  Kriekske. Zo kunnen we de ochtendrust in het mooie Hallerbos beleven en  ervaren hoe de natuur langzaam wakker wordt en de zon met haar eerste  stralen het bos verlicht en opwarmt. Kom 15 min op voorhand zodat we  tijdig en in alle rust kunnen vertrekken.

De wandeling zal  ongeveer 1,5 uur duren waarvan een deel in stilte. Het eerste half uur  zullen we even stevig doorstappen om op te warmen - indien het weer het  toelaat doen we onderweg een aantal yoga en/of Qigonghoudingen. De  wandeling verloopt niet alleen op verharde wegen en dus neit  toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een matige conditie is vereist.

Voor deze wandeling hoef je geen matje mee te brengen en de deelname is gratis. Voorzie wandelschoenen en aangepaste kledij.

We  vragen om je in te schrijven om een idee te hebben van het aantal  deelnemers en indien nodig je te kunnen verwittigen van last minute  wijzigingen. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20.

Deze  wandeling is een mooi moment om te verbinden met gelijkgestemden. Kom je  alleen of met een partner, vriend(in), broer, zus,  familielid...iedereen die kan genieten van een mooie wandeling in de  natuur is welkom. De wandeling gebeurt onder begeleiding van Eva  Mosselmans, natuurcoach en yogateacher. Deelname is gratis.

Deel dit evenement

bottom of page