top of page

Yogateacher

Helga Cockmartin

Bio

Enkele jaren geleden ontdekte ik yoga. Aanvankelijk vond ik het een perfecte aanvulling op de andere sporten die ik tot dan deed.

Ik ontdekte ook Ayurveda: deze oud Indische genees- en levenswijze (een combinatie van voeding-yoga-massage) sprak me heel erg aan.

Vooral het teruggaan naar de helende eigenschappen van de natuur en naar de kracht van je eigen lichaam werkten inspirerend. Mijn interesse was gewekt. Ik volgde een jaar de opleiding voor Ayurvedisch masseur.

Maar, de lokroep van yoga was iets luider. Intussen volgde ik trainingen voor yogateacher in Vinyasa, Yin en Nidra yoga. Deze opleidingen waren echt letterlijk 'life changing experiences'. Het was met niets te vergelijken uit alles wat ik tot dan toe had gedaan, had ervaren en had geleerd. Het voelde als thuiskomen, de puzzelstukjes vielen op zijn plaats.

Bewust worden van je doen en laten, je hart volgen in plaats van je hoofd en daar dan ook rust én plezier in vinden, werd mijn levensvisie en levensdoel.

 

In deze chaotische tijden, nodig ik je van harte uit om tijdens de yin yoga sessies helemaal tot rust te komen, zowel in je hoofd als in je lichaam.

Kom terug naar de essentie, kom terug naar je hart.

Bij Sesoon kan je elke vrijdagavond mijn Yin Yoga lessen volgen en 1 keer per maand geef ik een XL sessie met 1 uur Yin + een half uurtje Yoga Nidra.

Helga_edited.jpg
bottom of page